24-04-08

Wij zijn er op zondag

  

Y2T6CAX9G9FBCAVHMXAQCAPPR05GCAH5JB67CA25XGF9CAOEEZC1CABCRIJOCAKSY5B7CAPB3ME1CAFZFMIBCA41F8BFCAICNHCZCAS96O7ZCAO8T47MCAZAQH8TCA8ZJHQ0CACD46P2CASACRK5CA34B279

"DRANOUTER AAN ZEE PAKT STEVIG UIT"


Op zaterdag 26 april en zondag 27 april vindt de vierde editie plaats van Dranouter aan Zee. De broer van het grote zomerfestival staat ook dit jaar garant voor een weekend vol ambiance en sfeer. De zeedijk en de Esplanade van De Panne worden opnieuw omgebouwd tot een gezellig festivalterrein waar muzikaal genieten wordt aangevuld met verrassende animatie en straattheater.
Dranouter aan Zee biedt ook heel wat animatie voor jong en oud. Op de Esplanade zal een groot aanbod zijn aan openlucht- en kinderanimatie en natuurlijk mogen ook de traditionele eet- en drankstandjes in combinatie met een typische festivalmarkt niet ontbreken.
Het gezellige “Cirque en Panne” is er ook terug bij! Rond een nostalgische zweefmolen en authentieke woonwagens bouwen we een gezellig plein. Verschillende straattheaterartiesten komen hier opduiken en het publiek verbazen met steltacts, clownerieën, maar ook met muzikale verrassingen met onder andere een muzikale bakfiets en opzwepende percussie.
In de Kringtent (nieuw op Dranouter aan Zee) wordt de finale van de Dranouterrally gespeeld. Na nationale preselecties in alle provincies bleven 10 finalisten over. Zij strijden op zaterdag voor de hoofdprijs (een ruime prijzenpot en een plek op het grote zomerfestival) en op zondag zijn er concerten van de drie winnaars.


Alle info over het festival op
www.dranouteraanzee.be

 

23:23 Gepost door voor jou van Veerle in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier gewenst Op Dranouter aan zee.
De windpokken van het kleine kereltje nopen ons thuis te blijven. Tja.

Gepost door: Elly | 25-04-08

De commentaren zijn gesloten.